MERAKINEUROSOLUTIONS.COM

Sedinte de psihoterapie, fata in fata cu
Psiholog Liliana Cristea

Sedinte individuale

Obiective

50 minute

Obiective

80 minute

Obiective

80 minute

Obiective

120 minute

Obiective

Structura

50 minute

Perioada optima 3-6 luni

Psihoterapia pune accentul pe utilizarea tehnicilor acreditate pentru a ajuta procesul de intelegere si a modifica in mod direct comportamentele si emotiile perturbatoare, astfel incat clientul sa obtina un maxim de satisfactie al calitatii vietii lui.
 
Poate fi foarte dificil si necesita mult curaj sa ceri ajutor.
In general, clientii merg la terapie “dorind” sa se schimbe, dar adesea ei nu au nicio cunostinta in ceea ce priveste felul in care vor sa se schimbe.
 
Sedintele de psihoterapie cu Psiholog Liliana Cristea sunt solutia:

Psiholog Liliana Cristea lucreaza cu antreprenori si companii pentru dezvoltarea mediului de lucru si atingerea viziunii unice a fiecaruia.

Psiholog Liliana Cristea este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 14 ani de experienta in psihoterapie si lucrul in cabinet atat individual cat si cu cupluri si familii care intampinau dificultati legate de schimbari ale etapei de viata, faze tranzitorii, traume, anxietate, depresie, probleme relationale.

licentiata la nivel international in:

Psihoterapie individuala

Psihoterapie de familie

Psihologie financiara

Psihoterapie de grup

Psihoterapie integrativa

Psihoterapia dependentelor

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Psihologia muncii si organizationala

Este nevoie de psihoterapie atunci cand esti anxios, deprimat sau coleric, gandesti intr-o maniera ilogica, sistematic negativa si actionezi fara sa-ti dai seama in detrimentul tau.
Inveti cum sa identifici si sa elimini gandurile si emotiile negative. Din moment ce ideile si sentimentele neplacute au fost modificate, vei deveni mai productiv, vei avea respect de sine si vei fi mai fericit.
Rezultatele se obtin intr-o perioada relativ scurta de timp (sase luni), care presupune 20 de sedinte individuale de psihoterapie.
Tulburarile de personalitate necesita de la unu la doi ani de tratament, adica intre 30 si 50 de sedinte.
50 de minute timp optim pentru interactiunea complexa dintre creier, concentrare, oboseala si eficacitatea procesului psihoterapeutic.

Invata-ma si o sa uit, arata-mi si o sa-mi amintesc, angreneaza-ma si o sa inteleg.

Asa cum un muncitor in constructii are nevoie de trusa lui de scule diverse sa construiasca ceva, tot asa sunt si eu echipata cu combinatia potrivita de instrumente ce creaza un tratament care sa abordeze toate nevoile si provocarile de viata pe care le au clientii mei.

Viata nu este un spectacol, dar in ea fiecare joaca un rol.

Eu, in calitate de psihoterapeut, sunt asemenea unui spectator la un spectacol al carui scenariu a fost scris de mai multi autori: pacientii sai, care exprima pe “scena” diferite experiente intime. Departe de a fi doar un spectator impasibil in fata destinului celorlalti, psihoterapeutul este, inainte de toate, un actor care il ajuta pe pacient sa modifice scenariul repetitiv in care a cazut captiv.

Am avut o experienta incredibila in timpul sedintelor de psihoterapie cu Liliana Cristea. A fost un spatiu sigur si empatic in care am simtit ca pot explora cu incredere gandurile si emotiile mele. Sesiunile au fost bine structurate si m-au ajutat sa inteleg mai bine sinele meu.

Ana D.

Programeaza-te

PROGRAM CABINET

Luni – Joi: 09:00 – 21:00

Vineri: 09:00 – 20:00

TELEFON

+40 773 763 802