MERAKINEUROSOLUTIONS.COM

Liliana Cristea Psiholog
Liliana Cristea
Psiholog – psihoterapeut
Pasiunea mea este de a sprijini dezvoltarea personală și profesională a clienților mei. Cu un portofoliu divers de formări și specializări, sunt pregătită să abordez o gamă largă de probleme și contexte în domeniul meu.
 
În calitate de trainer în psihologia afacerilor, ajut companiile și liderii să își îmbunătățească performanța, să navigheze în situații dificile și să creeze medii de lucru sănătoase. Expertiza mea în psihologia muncii și organizațională îmi permite să sprijin managerii și organizațiile în gestionarea stresului și creșterea productivității angajaților.
 
Pe lângă experiența mea în domeniul psihologiei, am activat ca antreprenor deținând două business-uri în domeniul horeca, FMCG și IT. În prezent, sunt asociată într-un business de real estate și într-unul de horeca, punând în aplicare competențele dobândite și experiența acumulată pentru a dezvolta și crește aceste afaceri.
 

Sunt, de asemenea, specializată în psihologie judiciară, ajutând la înțelegerea comportamentului uman în contextul legal și criminal. Cu experiență în psihoterapie integrativă, îmi adaptez abordarea terapeutică pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clienților, folosind o combinație de tehnici acreditate și metode bazate pe dovezi. În domeniul psihologiei transporturilor și al psihologiei aplicate în serviciile de securitate națională, contribui la creșterea siguranței și eficienței în aceste domenii esențiale.

Ca specialist în dependență și licențiat în Compasionate Inquiry by Gabor Mate, abordez problemele legate de dependență cu empatie și înțelegere, oferind sprijin și ghidare pentru recuperare și vindecare. Aptitudinile mele de analiză îmi permit să identific cauzele profunde ale problemelor și să creez soluții personalizate pentru fiecare client.

Având o experiență vastă și adaptându-mă la nevoile individuale, ofer soluții practice de dezvoltare personală și profesională pentru antreprenori și companii. Programele mele sunt concepute pentru a aborda provocările concrete cu care vă confruntați în afacere și viața personală, identificând strategii eficiente pentru a depăși obstacolele.
 
Sunt Liliana Cristea și vreau să colaborăm pentru a îmbunătăți abilitățile de leadership, a crește productivitatea și a optimiza calitatea vieții, asigurându-vă o bază solidă pentru succesul afacerii dumneavoastră și un viitor mai bun.
Fondator CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LILIANA CRISTEA avand sediul profesional situat in Bucuresti, Strada Negustori nr. 16, Sector 2, codul de inregistrare 10B8767 – psiholog autonom cu drept de libera practica, codul personal 17248 acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.