MERAKINEUROSOLUTIONS.COM

Banii in divort

Banii in divort

Banii sunt principalul predictor pentru divorțurile viitoare. Atunci când se ajunge la un acord de divorț, acest lucru provoacă adesea mai multe discuții și probleme financiare.

Aspectele financiare în divorț merg mai departe decât împărțirea bunurilor. Conflictul legat de bani este mai probabil să rămână nerezolvat comparativ cu alte probleme conflictuale din mariaj.

În procedura de divorț, te confrunți cu toate aceste conflicte nerezolvate legate de bani ale clienților tăi.

Ca în căsătorie, banii în divorț sunt folosiți, de exemplu, ca un substitut pentru afecțiune care dispare cu viitorul ex-partener, pentru a pedepsi fostul partener sau în încercări de a preveni plecarea partenerului.

Stresul împiedică luarea deciziilor financiare adecvate și amplifică convingerile inhibitoare despre bani. Divorțul echivalează cu stresul unui accident de mașină în fiecare zi timp de 6 luni.

Banii și conflictele legate de ei nu trebuie să fie o barieră în procesul dvs. de divorț.

Luati masuri imediate si consultati-va cu un expert.

În divorț, versiunea XXL a emoțiilor și convingerilor despre bani este prezentată. Cu toate acestea, banii sunt cel mai ignorat subiect în domeniul sănătății mintale.

Profesioniștii financiari au puțină sau deloc formare în rezolvarea conflictelor și psihologia banilor.

Problemele financiare în divorț sunt complexe și adesea nerezolvate. Este esențial să avem în vedere aceste aspecte și să colaborăm cu profesioniști competenți pentru a naviga cu succes prin aceste provocări.

Discuta cu un specialist
si descopera puterea mintii tale

Aboneaza-te la newsletter

Descopera lumea psihologiei

Abonează-te acum pentru a primi sfaturi specializate din domeniu, informații despre evenimente și cele mai recente noutăți!