MERAKINEUROSOLUTIONS.COM

Adaptarea personalitatii

Adaptarea Personalitatii: Intelegerea ADHD si Depresia

Adaptarea Personalității: Înțelegerea ADHD și Depresiei prin Psihoterapie și Psihoterapie de Grup.

Personalitatea este ceva care ne definește ca indivizi, dar știați că ea este, de fapt, o adaptare? În fiecare dintre noi, există trăsături care s-au dezvoltat ca răspuns la provocările și nevoile vieții.

Adaptarea la ADHD

ADHD, o condiție cu care mulți se confruntă, este adesea văzută ca o boală. Însă, este de fapt o adaptare la stresul din viața timpurie. În loc să luptăm sau să fugim, creierul nostru învață să se “deconecteze” de la durere.

Depresia ca Adaptare

Depresia, de asemenea, nu este o boală moștenită. Este o modalitate de a ne reprima emoțiile, împingându-le în jos, pentru a ne păstra legăturile cu cei dragi. Aceasta este o adaptare la un mediu în care expresia emoțională nu este permisă.

Dacă vă confruntați cu ADHD, depresie sau alte probleme legate de personalitate, un psiholog specializat în psihoterapie și psihoterapie de grup vă poate ajuta să descoperiți rădăcinile acestor adaptări și să lucrați spre vindecare.

Contacteaza-ma acum pentru o sesiune individuala sau de grup!

Personalitatea și Nevoile Noastre

Personalitatea noastră este un mod în care încercăm să îndeplinim nevoile umane fundamentale de atenție, aprobare, valoare și importanță. Dar, aceste adaptări pot duce la o nemulțumire profundă și la probleme de sănătate pe termen lung.

Nu lăsați ca personalitatea să vă definească într-un mod care să vă facă să suferiți. Înrolați-vă într-o sesiune de psihoterapie de grup sau individuală cu unul dintre psihologii noștri experimentați și descoperiți cine sunteți cu adevărat.

Personalitatea ca adaptare ne ajută să supraviețuim și chiar să obținem succes în lume. Cu toate acestea, această identificare cu personalitatea poate duce la suferință. Psihoterapia și psihoterapia de grup sunt instrumente esențiale pentru a ne ajuta să ne înțelegem adevărata esență și să trăim o viață plină de vitalitate și compasiune de sine.

Discuta cu un specialist
si descopera puterea mintii tale

Aboneaza-te la newsletter

Descopera lumea psihologiei

Abonează-te acum pentru a primi sfaturi specializate din domeniu, informații despre evenimente și cele mai recente noutăți!